PARTICULIERE TUIN | ONTWERP & PLANVORMING

Een nieuw ontwerp: het moment voor maatwerk. Onze ontwerper definieert samen met u, uw wensen en eisen in een naadloos plan. Afgestemd op uw huis en woonomgeving. Vanuit onze expertise begeleiden en adviseren wij u tijdens de ontwerpfase in de selectie en toepassing van materialen en beplanting. Een maatwerk aanpak waarin niks aan het toeval overgelaten wordt. Zo ontstaat voor uw tuin een volledig doordacht en uniek ontwerp.

Kenmerkend in onze ontwerpen? Wij denken vooruit en anticiperen op toekomstig gebruik en hebben oog voor beheers- en onderhoudskosten. We lichten graag onze werkwijze toe: 

Inventarisatie: wellicht weet u al precies wat u wilt, of heeft u juist moeite met het definiëren van uw wensen. Hoe dan ook; elk project begint met een goed plan. In een vrijblijvende inventarisatiefase slaan wij dan ook samen de ‘piketpaaltjes’ voor uw ontwerp. En maakt u kennis met onze manier van werken en krijgt u een heldere indruk van de mogelijkheden die wij bieden.

Concept: een goed gevoel aan de inventarisatie overgehouden? Dan stelt onze ontwerper een conceptontwerp incl. globale prijsindicatie op. Op basis hiervan kunnen wij het vervolg gaan plannen; zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is

Inmeten: wij leveren uitsluitend maatwerk. Dit is ook de reden dat het inmeten ontzettend nauwkeurig dient te gebeuren. Aan de hand van het concept komen wij dan ook te allen tijde zelf alle afmetingen opnemen en details bekijken. Zo voorkomen wij onaangename verrassingen in het uiteindelijke ontwerp.

Compleet ontwerp: als positief gevolg van de vorige fase presenteren wij u een compleet ontwerp met daarin alle elementen: van bestrating, beplanting tot verlichting. De materialen in detail bekijken? Dan gaan wij deze eventueel samen op locatie bekijken.

Voorstel: op basis van het ontwerp maken wij u een duidelijk en overzichtelijk totaalvoorstel voor de daadwerkelijke realisatie.

Overtuigd? Dan gaan wij over tot de daadwerkelijke realisatie waarin wij écht alles voor u regelen: van toelevering van materialen tot en met de uiteindelijke oplevering.

Tuin-ontwerpen

Renovatie-plannen

Begroting/
Kostenraming

Technische
constructies

Materiaal-selectie

Beplantings-plannen

Verlichtings-plannen

Voor een vrijblijvende kennismaking komen wij graag bij u langs. Natuurlijk ook ‘s avonds.
Laat het ons weten via info@btagroen.nl of 06 10 09 60 08.