PARTICULIERE TUIN | AANLEG & REALISATIE

De realisatie van uw tuin is werk voor vakmensen. Wij zijn deze vakmensen die door de inzet van up-to-date materieel uw privétuin van a-tot-z realiseren. Vanzelfsprekend werken wij met onze eigen specialisten; zo bent u ervan verzekerd dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Dat is niet alleen in het belang van de kwaliteit maar óók in het belang van uw budget. Dit zijn onze mogelijkheden:

(Sier)bestrating & verhardingen: Natuursteen, beton, gebakken of keramisch. Allemaal top klasse materialen mits op de juiste manier toegepast én verwerkt.  Met onze ervaring en productkennis bent u ervan verzekerd dat uw oprit, terras en paden op de juiste manier worden aangelegd.

(Zwem)vijvers & waterelementen: Breng uw tuin tot leven met de aantrekkingskracht van water. In de vorm van een fascinerende natuurvijver, strak vormgegeven spiegelvijver of een fantastische zwemvijver; de combinatie van zwem- en –vijvergenot.
Maar ook wanneer u een eyecatcher wilt in de vorm van een waterelement is er legio aan mogelijkheden.

Tuinverlichting: Sfeervol buitenleven ook in de avonduren? Een veilige omgeving? Met tuinverlichting heeft u jaarrond, ook in de avonduren, een sfeervolle en veilige tuin.  Met een op uw tuin afgestemd lichtplan kunnen wij verrassende toepassingen realiseren. Daarnaast bent u door installatie door erkende specialisten verzekerd van een veilige installatie.

Grondkeringen: Het overbruggen van hoogteverschillen; soms een absolute must om grondverschuiving te voorkomen maar veelal ook een methode om oppervlakte te creëren.  Het plaatsen van grondkering is een specialistisch werk waarin wij hedendaagse als ambachtelijke technieken beheersen.

Bouwwerken & constructies: Wij realiseren diverse bouwwerken en constructies. Vanuit onze eigen werkplaats of via ons select netwerk van onderaannemers en toeleveranciers kunnen wij vrijwel aan elke aanvraag voldoen.

Omheiningen: Ongewenste bezoekers? behoefte aan privacy? Logisch, u wilt een solide afscherming van uw eigendom. De mogelijkheden om dit te bereiken zijn uitgebreid.

Beplanting: De alles bepalende succesfactor; beplanting. Of het nu om heesters, bomen, vaste planten, een- en tweejarigen, kruiden of fruit gaat, onze unieke beplantingsconcepten zorgen jaarrond voor een prachtig resultaat dat aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever en niet te vergeten de omgeving.
Onze expertise in beplanting gaat verder. Zo beoordelen wij ook de toepasbaarheid, standplaats én bodemgesteldheid. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat, ook in de toekomst.

Gazon: U wilt een gazon van topkwaliteit dat jaarrond sterk én groen blijft? De aanleg van een gazon vergt bijzondere knowhow van bodemgesteldheid , –bewerking en belastbaarheid.
Met onze kennis en materieel staan wij garant voor een groen resultaat.

(Sier)-
bestratingen

Verhardingen

Beplantingen

Gazons en
grasvelden

Wateropvang
en -afvoer

(Zwem)-
vijvers

Water-
elementen

Tuin-
verlichting

Grond-
keringen

Bouw-
werken

Constructies

Omheiningen

Afrasteringen

Voor een vrijblijvende kennismaking komen wij graag bij u langs. Natuurlijk ook ‘s avonds.
Laat het ons weten via info@btagroen.nl of 06 10 09 60 08.