Ontwerp

Wij ontwerpen nieuwe én bestaande locaties, maken plannen voor doordachte, duurzame en unieke buitenruimtes. Onmiskenbaar hierin is ons vakmanschap, kennis en vooruitstrevende ideeën.

Wij bieden een totaalplan voor private, zakelijke en openbare omgeving waarin wensen en eisen vertaald worden naar een samenhangend én haalbaar ontwerp. Zo verbinden wij locatie, omgeving en (toekomstig) gebruik. Daarnaast maken wij de bestekken, werken (technische) details uit, maken beplantingsplannen en stellen onderhouds- en beheersplannen op.

Een effectieve en totalitaire aanpak waarin wij al in de initiatiefase vooruit kijken en passende oplossingen bieden voor de toekomst.

Onze ontwerper en adviseur werken als één team samen met specialisten. Een combinatie die zorgt voor unieke resultaten waarin onze focus is gericht op uitstraling, bruikbaarheid én duurzaamheid.

Overzichtelijke tekeningen en planningen maken het voor ons en uzelf duidelijk
Bovenaanzicht van een tuin, ontworpen en aangelegd door BTA Groen

Voor wie werken wij?

Uw tuin is een onmisbaar deel van uw huis. Heerlijk niets doen en genieten.

Uw bedrijfslocatie straalt de ambities van uw organisatie uit.

Zware belastingen vergen een andere visie op uw terrein.

Maatschappelijke functie behouden, maar kosten drukken.

Overtuigd?

Overtuigd door onze manier van werken en reeds vormgegeven unieke buitenruimtes, waarin vakmanschap, kennis en innovatie altijd centraal staan?