Wat wij doen

Onze totaalaanpak maakt ons voor vele tot een vast aanspreekpunt. Onze veelzijdigheid resulteert erin dat wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Zo weten wij onze hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.
Roy Bastiaens van BTA Groen bezig met het plaaten van een nieuw terras

Werkwijze

Kenmerkend in onze werkwijze? Wij leveren maatwerk met doordachte ontwerpen, kwalitatief hoogwaardige aanlegprojecten en vakkundige onderhoudswerkzaamheden.

Wij ontwerpen nieuwe én bestaande locaties, maken plannen voor doordachte, duurzame en unieke buitenruimtes. Onmiskenbaar hierin is ons vakmanschap, kennis en vooruitstrevende ideeën.

Omvangrijke projecten, complete herinrichting, kleinschalige renovatie. Ongeacht het schaalniveau wij dragen de volledige zorg voor de aanleg. Onnavolgbaar hierin is onze inzet van kennis én kunde in een strakke en efficiënt geregisseerde uitvoering.

Reguliere onderhoud, seizoensgebonden of incidentele onderhoudswerkzaamheden, wij dragen volledig zorg voor het gewenste resultaat. Toepassing van het juiste materieel én kennis zorgen voor de beste resultaten, ook op de lange termijn.

Bijzondere bomen in een kleine stadstuin, kilometers aan laanbomen op fabrieksterreinen, beeldbepalende bomen in monumentale parken: bomen in vele soorten, maten en standplaats komen we overal tegen. Het behouden van deze is een vak apart.