Particuliere tuinen

Uw tuin is een onmisbaar deel van uw huis. Uw woongenot wordt ermee versterkt. Daar komt u tot rust met een kop thee, de krant of een goed boek. Of zo maar, heerlijk niets doen en genieten…

Droomtuin
In de lente en zomer vieren wij aangename momenten buiten. Gezellig samenzijn, een drankje en een hapje in het zonnetje. Luieren in de schaduw van de bomen. Met goede verlichting en verwarming verlengen wij zelfs die bekoorlijke dagen. In de herfst en winter verplaatsen wij ons naar binnen. Het liefst met een aangenaam uitzicht op de tuin.

Tuin is onmisbaar
En toch is de tuin vaak een sluitstuk op de begroting van de huiseigenaar. De meeste mensen beginnen er zelf aan. Helaas ontbreekt vaak een goed doordacht plan, dat zorgt voor een prachtige tuin door álle seizoenen heen. Dat is zo jammer. Verlangt u eindelijk naar een schitterend aangelegde tuin? Helemaal naar uw zin, waar u geen omkijken meer naar heeft?

Uw tuin is onze passie
Met onze passie voor aanleg en onderhoud van tuinen helpen wij u graag. Op een professionele, efficiënte, duurzame én betaalbare manier. Tijdloos design? Functioneel en gericht op dagelijks gebruik? Voetbal-proof of meer ruimte voor sfeer bepalende bomen en planten? Het kan allemaal.

In een vrijblijvend gesprek luisteren wij graag naar uw wensen, ideeën én beperkingen. Wij kijken vooral naar de mogelijkheden binnen uw budget. Wellicht kunnen niet al uw wensen direct uitgevoerd worden, maar kan er een meerjarenplanning gemaakt worden. In ieder geval werken wij met alle plezier met u samen aan de realisatie van uw droomtuin.