Kantoortuinen

Uw bedrijfslocatie straalt de ambities uit van uw organisatie. De omgeving rondom uw gebouw moet uiteraard ook bijdragen aan de gewenste uitstraling.

Uitstraling
Een aangename buitenruimte, is net als uw receptie, het visitekaartje van uw bedrijf. Denk hierbij aan uitnodigend, plezierig en professioneel. U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk! Ook de binnentuinen zijn belangrijk. Mooie binnentuinen dragen bij aan een prettige en inspirerende werkomgeving. Uw medewerkers zullen dit zeker beamen.

Ieder zijn vak
U heeft het al druk genoeg met uw bedrijfsvoering. Daarom is het een goede keuze om andere zaken over te laten aan een professional. Wij zijn een solide, ervaren en flexibele partner op het gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud van bedrijfsterreinen.

Uitvoering in eigen beheer
Wij dragen van A tot Z bij aan een representatieve, duurzame en onderhoudsvriendelijke omgeving van uw kantoor- of bedrijfspand. Alle facetten van ontwerp, aanleg en onderhoudswerkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Dit werkt niet alleen efficiënt en waarborgt de kwaliteit; u heeft ook één vast aanspreekpunt.

De aanleg of verbetering van uw bedrijfsterrein verlangt maatwerk. Het is evident dat de bereikbaarheid van uw pand en de overlast voor uw medewerkers en bezoekers, zo min mogelijk verstoord dienen te worden.