EDUCATIE

Wij zijn BTA Groen: gedreven vakmensen in het ontwerpen van unieke tuinen, het aanleggen van hoogwaardige buitenruimten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, het onderhouden van tuinen en bedrijfsterreinen van welke omvang dan ook. Hoewel wij een klein bedrijf zijn, zijn onze ambities groot. Dat maakt dat ons bedrijf sinds de oprichting een solide en gezonde groei kent.

Binnen ons bedrijf speelt professionaliteit en vakmanschap een enorm grote rol. Je vindt het overal terug; in onze werk- en denkwijzen, in ons materieel, in onze omgangsvormen met klanten en leveranciers, maar bovenal in de kwaliteit van ons werk.

< Terug naar certificeringen

TRI – GROEI IN GROEN

TRI groei in groen is de organisatie die BBL/BOL leerlingen ondersteunt in het volgen en behalen van hun opleiding. De ondersteuning houdt o.a. in het vinden en met name houden van werk bij een erkend leerbedrijf en het begeleiden van de leerling waar nodig in relatie tot school en/of werk.

http://www.trigroeiingroen.nl

SBB (STICHTING BEROEPSONDERWIJS BEDRIJFSLEVEN

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

https://www.s-bb.nl/

Voor een kopje koffie komen wij graag bij u langs. Natuurlijk ook ’s avonds.
Laat het ons weten via info@btagroen.nl of 06 10 09 60 08.