Certificeringen

Wij ontwikkelen en verbeteren structureel onze technieken, vaardigheden, kennis en werken met up-to-date materieel. Wij bundelen onze kennis en ervaring waardoor wij tot op heden -elke dag weer- beter, slimmer en doelgerichter (samen)werken.

Door dit feit kunnen wij met trots zeggen dat wij erkend en gecertificeerd zijn om met hoogwaardige producten te mogen werken!

Ook op het gebied van onderwijs bieden wij startende hoveniers een kans om te groeien in het vak.

BTA Groen is Tuinkeur Gecertificeerd

TuinKeur

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u er met een TuinKeur gecertificeerde hovenier van verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

SBB

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

BTA Groen is een erkend leerbedrijf van BB-S
BTA Groen is ook Hovernier Helpt gecertificeerd

Hovenier Helpt

De laatste week van september staat in het teken van Hovenier Helpt. Hovenier Helpt is hét initiatief om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier. Iedereen kan een project aanmelden. Dit kan het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. Je kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

HovenierNederland

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk! En maken dit dan ook graag inzichtelijk aan de hand van recensies op HovenierNederland. Wij worden beoordeeld op de kwaliteit van ons geleverde werk, maar ook de communicatie en het nakomen van afspraken.

BTA Groen is aangesloten bij brancheorganisatie Hovenier Nederland
BTA Groen is erkend plaatser van Stone & Style producten

Stone & Style

Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Stone & Style waar met mooie, duurzame klinkers, tegels en afwerkingsproducten. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein.

Marlux

Marlux heeft een ruime keuze aan terrastegels, klinkers en tuinafwerking om ieders buitenomgeving mooi in te richten. Ons aanbod is bovendien beschikbaar in vele kleuren, formaten en afwerkingen, die speciaal gemaakt zijn om onderling te combineren.

BTA Groen is erkend plaatser van alle Marlux producten