OVER ONS

Onze totaalaanpak maakt ons voor vele tot een vast aanspreekpunt. Onze veelzijdigheid resulteert erin dat wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Zo weten wij onze hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.

Kenmerkend in onze werkwijze? Wij leveren maatwerk met doordachte ontwerpen, kwalitatief hoogwaardige aanlegprojecten en vakkundig onderhoudswerkzaamheden.

Innovatief vakmanschap: wij ontwikkelen en verbeteren structureel onze technieken,  vaardigheden, kennis en werken met up-to-date materieel. Wij bundelen onze kennis en ervaring waardoor wij tot op heden -elke dag weer- beter, slimmer en doelgerichter werken.

Totaalconcept: wij bieden een totaalconcept aan diensten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, waarin wij alle facetten in eigen beheer uitvoeren. U heeft dus één aanspreekpunt voor alles; dat werkt niet alleen efficiënt en effectief het is tevens onze kwaliteitswaarborg.

Actief meedenken én doen: wij denken met u mee en handelen hier ook naar. Streven naar de beste en mooiste resultaten, ook op de lange termijn. Daarin gaan wij ver, verder dan enkel de kennis van nu.

Kwaliteitsfocus: het vormt wellicht hét substantieel onderdeel van ons succes. In alle facetten van onze bedrijfsvoering komt dit tot uiting; van omgangsvormen, de uitvoeringen van werkzaamheden, het gebruik van machines tot in de toepassing van materialen.

Grensoverschrijdend: gevestigd in het hart van de Benelux en Duitsland zijn wij dagelijks werkzaam in de omringende landen. Wij zijn dan ook bekend met de verschillende (lokale) wetgevingen, voorschriften en gebruiken.

Voor een vrijblijvende kennismaking komen wij graag bij u langs. Natuurlijk ook ‘s avonds.
Laat het ons weten via info@btagroen.nl of 06 10 09 60 08.